κυπαρισια που θα μεινω FUNDAMENTALS EXPLAINED

κυπαρισια που θα μεινω Fundamentals Explained

κυπαρισια που θα μεινω Fundamentals Explained

Blog Article

Η περιοχή αποκτά ενδιαφέρον όταν ανοίγει η σεζόν (στα μέσα Μαρτίου).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής είναι ότι εξυπηρετείται από τα συχνά δρομολόγια λεωφορείων από και προς την πόλη, τα οποία βέβαια στις ώρες αιχμής σφύζουν από κόσμο.

Είναι δίπλα σε όλα με τα πόδια και φιλοξενεί αρκετά εστιατόρια, μπαρ και καφέ.

Έτσι ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.

Ακολουθεί αναλυτικός οδηγός με τις καλύτερες περιοχές για διαμονή στα Χανιά, περιλαμβάνοντας γειτονιές του κέντρου αλλά και παραθαλάσσια θέρετρα.

Η παραλία έχει μεγάλη έκταση και θα βρείτε περιοχές εξοπλισμένες με ξαπλώστρες με ομπρέλες στο μεγαλύτερο μέρος της.

Είναι το κέντρο της νυχτερινής ζωής, με μπαρ και εστιατόρια.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΗΤΑΝ ΤΈΛΕΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΌ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΦΙΛΙΚΟ ΚΣΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΆΨΟΓΑ ΟΛΑ

Η περιοχή αυτή είναι ιδανική για ζευγάρια ή παρέες που θέλουν χαλαρωτικές διακοπές.

Οι τιμές της διαμονής σε αυτή την περιοχή μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές σε αυτή την περιοχή, επειδή είναι τόσο κεντρική αλλά πραγματικά αξίζει γιατί είναι ένα πρακτικό σημείο με ζωντανή νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια ατμόσφαιρα.

περισσότερα λιγότερα Επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου

Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.

Ψηλά ψηλά, εκεί που τελειώνει η Άνω Πόλη ξεκινούν τα τείχη του φράγκικου κάστρου με το υπέροχο προσωνύμιο Κάστρο των Γιγάντων –ή πιο πεζά, Κάστρο της Αρκαδιάς. Θεμελιωμένο επάνω σε κυκλώπεια τείχη, με τεράστιους ογκόλιθους, το κάστρο όπως το βλέπεις σήμερα το έχτισαν οι Φράγκοι, στη θέση παλαιότερου βυζαντινού, το οποίο με τη σειρά του είχε χτιστεί στη θέση της Αρχαίας Ακρόπολης –αυτή ήταν που ο κόσμος πίστευε πως την είχαν φτιάξει οι Γίγαντες, εξ ου και το όνομα που πέρασε τρία κάστρα και τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα.

. Ή για να το θέσω καλύτερα, η διαμονή στο κέντρο δεν θυμίζει με τίποτα διακοπές σε νησί!

Report this page